Fortsätt till huvudinnehåll

Ny utställning i Galleriet - Mathias Nissinen & Darrel Heal

Nu är det dags för nästa utställning! Mathias & Darrel ställer ut i Galleriet fr o m lördag!
Välkomna in o kika på den spännande utställningen!





 

MATHIAS NISSINEN

Mathias Nissinen är född 1977 och uppväxt i Trollhättan. Han har så långt han kan minnas lagt ner all sin lediga tid på att teckna, måla och skapa. När Mathias skulle välja gymnasielinje var estetiska-bildprogrammet ett självklart val. Där studerade han i fyra år och skolan som innan känts ganska tuff, kändes nu viktig och givande då han fick göra det han älskar - måla och teckna. Mathias ser sig själv som en sökande allkonstnär, men håller främst på med oljemålning och tecknande. Han hämtar inspiration från konst, naturen, musik, tatueringar, film och skateboard-kulturen mm. Mathias letar material från bl a gamla bord, skåpsluckor och pallkragar som han använder som canvas för att skapa en annan känsla och uttryck på verken.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

DARRELL HEAL

Darrell Heal, 50 år, kommer ursprungligen från Manchester i England och har alltid haft ett intresse för musik, film, konst och färg. Men det var under sin tryckeriutbildning på Arts & Technology College i Manchester hans intresse för Pop-art vaknade till liv. Inspiration till sin konst får han från bland andra Andy Warhol, Roy Lichtenstein & Johnny Taylor.











Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemsidan tar paus! Vi hänvisar till ...

Vi hänvisar våra läsare till vår Facebooksida  Handkraft Trollhättan samt vårt  Instagramkonto Handkrafttrollhattan som har mer aktuell information om vad som händer hos oss!

Sanna Nilsson - Keramik

Sanna Nilsson Keramiker www.repolera.se    Sanna Nilsson är en av våra keramiker, hennes specialitet är knubbiga och härliga fåglar, att hänga eller ha på pinnar i trädgården. Fågelflaskor att ha som prydnad eller till finaste matoljan etc. Nästan hela vår svenska fågelflora i fantasifulla tolkningar. Hon finns på många olika mässor under året med sina populära fåglar samt diverse utställningar. Nedan ett litet tidningsklipp från en av hennes mässor flera bilder på hennes fåglar.    

Ny utställning - Marita Piela

På lördag är det dags för en ny utställning med Marita Pielas fina målerier.. VÄLKOMNA ! Marita Piela målar mest djur och natur, i akvarell och akryl. Hon är utbildad på KV:s konstskola, Konstindustriskolan i Göteborg samt ett flertal separata kurser, bland annat för Konstantin Sterkhof. Marita har tidigare varit Trollhättebo, men är numera bosatt utanför Skara.