Fortsätt till huvudinnehåll

Utställningsvillkor för gästutställare i Handkrafts Galleri i Trollhättan

Utställningsvillkor för gästutställare i Handkrafts Galleri i Trollhättan (ett utdrag av villkoren, kontakta oss för att få hela texten) 

Detta är en liten lathund om hur man går tillväga för att söka att få ställa ut i våra fina lokaler. 

Utställningslokalen består av två rum som ligger i anslutning till vår försäljningslokal där vi säljer slöjd och konsthantverk.

Utställningstiden omfattar tre veckor med vernissage på lördagen 10-15, utställningen avslutas torsdagen sista veckan kl 18.

Hängningen av utställningen sker på fredagen före vernissagen. Utställaren hänger/iordningställer utställningen i samråd och med hjälp av personal i butiken i butiken.

Utställaren bör närvara vid vernissagen. Utställaren ansvarar själv för nedtagning av osålda verk. Handkraft ansvarar för försäljning och lämnar ut sålda verk.

Utställningskostnaden för utställaren är 2000:- samt 25 % provision vid försäljning. Handkraft står för lokal, vaktning alla dagar, försäkring, annons i lokaltidning, göra affisch. Lätt förtäring till besökarna på vernissagedagen. Vi marknadsför oss även på Facebook & Instagram, samt vår hemsida. 

För mer info och villkoren i sin helhet kontakta Monica Berglin 0707 261185, Inge Dahlgren 0704 126879.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemsidan tar paus! Vi hänvisar till ...

Vi hänvisar våra läsare till vår Facebooksida  Handkraft Trollhättan samt vårt  Instagramkonto Handkrafttrollhattan som har mer aktuell information om vad som händer hos oss!

Sanna Nilsson - Keramik

Sanna Nilsson Keramiker www.repolera.se    Sanna Nilsson är en av våra keramiker, hennes specialitet är knubbiga och härliga fåglar, att hänga eller ha på pinnar i trädgården. Fågelflaskor att ha som prydnad eller till finaste matoljan etc. Nästan hela vår svenska fågelflora i fantasifulla tolkningar. Hon finns på många olika mässor under året med sina populära fåglar samt diverse utställningar. Nedan ett litet tidningsklipp från en av hennes mässor flera bilder på hennes fåglar.    

Ny utställning - Marita Piela

På lördag är det dags för en ny utställning med Marita Pielas fina målerier.. VÄLKOMNA ! Marita Piela målar mest djur och natur, i akvarell och akryl. Hon är utbildad på KV:s konstskola, Konstindustriskolan i Göteborg samt ett flertal separata kurser, bland annat för Konstantin Sterkhof. Marita har tidigare varit Trollhättebo, men är numera bosatt utanför Skara.