Fortsätt till huvudinnehåll

Söka till Handkraft?

Vi är en ekonomisk förening som enbart har eget hantverk i vår fina affär. Lokalen är en mycket gammal fin träbyggnad intill Trollhättans kanal.





Föreningen har funnits i 26 år (2019), och är nu den enda slöjd- och hantverksbutik i vår stad Trollhättan. 

Vi är ett 20-tal hantverkare som är medlemmar, ligger oftast runt detta tal. Som medlem är du en del av verksamheten och jobbar i butiken ca 1,5 dag per månad beroende på hur många som är medlemmar. Man kan dela upp dagarna o jobba halvdagar. Vi har andra evenemang som Utställningar i Gallleriet,  Älvkultur, Öppen Salong, Extra Julöppet, Stick & Virkcafé etc som kräver lite extra engagemang från medlemmar. Ett måste är att man kan tala och förstå svenska då våra kunder inte alltid kan tex engelska och vi kanske måste kunna berätta om de olika slöjdarterna som finns i butiken. Då vi har utställningar i Galleriet (två rum i lokalen) ungefär var 3:e vecka får man bistå utställaren på bästa sätt.

För att bli medlem måste man lämna in prov på sina alster för en bedömning då vi är mycket måna om att alla våra alster håller en hög kvalitét! Även trevligt med en beskrivning om sig själv vem man är osv..

Reglerna är:
Inträde kostar 1000:-
Provision på försäljning som går till omkostnader mm är 20%.
Hyra till lokalen ligger på 100 kr/mån och betalas halvårsvis.
Deltaga i våra månadsmöten, första måndagen i månaden 18 - 19.30.

Välkommen att söka!
Lämna in dina alster på Handkraft, Magasinsgatan 1, Thn, samt en liten beskrivning på dina saker och skriv lite om dig själv!

Kommisssionsförsäljning
Vi har även personer som säljer på kommission och då är reglerna lite annorlunda!
Högre provision är en del, vi har just nu ganska många som är på kommission men kontakta oss gärna om du vill för att diskutera ev inträde!



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemsidan tar paus! Vi hänvisar till ...

Vi hänvisar våra läsare till vår Facebooksida  Handkraft Trollhättan samt vårt  Instagramkonto Handkrafttrollhattan som har mer aktuell information om vad som händer hos oss!

Sanna Nilsson - Keramik

Sanna Nilsson Keramiker www.repolera.se    Sanna Nilsson är en av våra keramiker, hennes specialitet är knubbiga och härliga fåglar, att hänga eller ha på pinnar i trädgården. Fågelflaskor att ha som prydnad eller till finaste matoljan etc. Nästan hela vår svenska fågelflora i fantasifulla tolkningar. Hon finns på många olika mässor under året med sina populära fåglar samt diverse utställningar. Nedan ett litet tidningsklipp från en av hennes mässor flera bilder på hennes fåglar.    

Ny utställning - Marita Piela

På lördag är det dags för en ny utställning med Marita Pielas fina målerier.. VÄLKOMNA ! Marita Piela målar mest djur och natur, i akvarell och akryl. Hon är utbildad på KV:s konstskola, Konstindustriskolan i Göteborg samt ett flertal separata kurser, bland annat för Konstantin Sterkhof. Marita har tidigare varit Trollhättebo, men är numera bosatt utanför Skara.