Fortsätt till huvudinnehåll

Öppen Salong - Regler

Vi har ett återkommande evenemang som heter "Öppen Salong".

Bakgrund & Fakta
Vi har Öppen Salong i början av januari och till slutet av månaden för att det ska hända något roligt i affären den tiden på året, exakt tid varierar.

Vintermörkret har lagt sig efter julmånaden så då är det ganska trist tycker vi och Öppen Salong har visat sig pigga upp oss alla lite grand.

Vi har anordnat detta sedan 2016 och med ökat deltagarantal varje år - väldigt roligt!


Att lämna in - vad?
Vi vänder oss i första hand till slöjd & hantverkare i mån av plats även till bildkonstnärer. Från början var det tänkt bara till hantverkare men det har visat sig att det är en trevlig mix med konst och slöjdhantverk. Bara trevligt tycker vi!

När kommer info!
I December kommer infon i första hand i affären sedan på Facebook, Instagram samt hemsidan! Två annonser i TTela kommer i dec. Undrar ni något kan ni kontakta oss på Handkraft!

Hur går det till?
På informationen som kommer framgår vilken/vilka dagar som inlämning sker.
1 Verk per deltagare då vi har begränsat utrymme.
Personal på Handkraft hänger/ställer verket!
Vill man eventuellt sälja sina alster får man tänka ut pris, provision avgår med 25 % till Handkraft som ombesörjer försäljningen på plats, verket bör vara kvar till utställningen är slut.
Alla hämtar sina alster sista dagen då vi avslutar med lite festligheter, "Finissage"
Bubbel & mingel för alla deltagare..

HOPPAS NI BLEV SUGNA PÅ ATT DELTAGA … VÄLKOMNA MED ERA FINA ALSTER!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemsidan tar paus! Vi hänvisar till ...

Vi hänvisar våra läsare till vår Facebooksida  Handkraft Trollhättan samt vårt  Instagramkonto Handkrafttrollhattan som har mer aktuell information om vad som händer hos oss!

Sanna Nilsson - Keramik

Sanna Nilsson Keramiker www.repolera.se    Sanna Nilsson är en av våra keramiker, hennes specialitet är knubbiga och härliga fåglar, att hänga eller ha på pinnar i trädgården. Fågelflaskor att ha som prydnad eller till finaste matoljan etc. Nästan hela vår svenska fågelflora i fantasifulla tolkningar. Hon finns på många olika mässor under året med sina populära fåglar samt diverse utställningar. Nedan ett litet tidningsklipp från en av hennes mässor flera bilder på hennes fåglar.    

Ny utställning - Marita Piela

På lördag är det dags för en ny utställning med Marita Pielas fina målerier.. VÄLKOMNA ! Marita Piela målar mest djur och natur, i akvarell och akryl. Hon är utbildad på KV:s konstskola, Konstindustriskolan i Göteborg samt ett flertal separata kurser, bland annat för Konstantin Sterkhof. Marita har tidigare varit Trollhättebo, men är numera bosatt utanför Skara.